T’uneixes al nostre equip?

BUSQUEM PERSONES COM TU

Si vols treballar per generar un impacte positiu, si creus en la capacitat transformadora de la teva feina, si vols deixar un món millor a les futures generacions, si busques reptes laborals que et motivin, La Farga és el teu lloc.

Tindràs l’oportunitat de desenvolupar-te personalment i professionalment. Perquè tenim un bon ambient de feina i assumim cada repte amb il·lusió. Perquè creiem en la col·laboració per continuar creixent i assolint els nostres objectius. Les persones són el nostre actiu més important, essencials pel progrés de la companyia i, en conseqüència, de la societat.

· Impacte positiu

· Generació de valor

· Propòsit

· Persones

· Salut i benestar

Els nostres valors

Compromís

Il·lusió

Mentalitat oberta

Innovació

ESCULL LA FARGA,
CREIX A LA FARGA

A La Farga les persones són el centre i el seu benestar és el més important. Tant de les que treballen amb nosaltres, com de les que componen el nostre entorn, i posant una especial atenció a les generacions del futur.

Ens comprometem a oferir igualtat d’oportunitats i no discriminar ningú. La cultura del compromís i l’esperit d’innovació ens guien, sempre amb el desig d’una millor qualitat de vida i acompanyant els nostres treballadors en el seu creixement.

Fomentem les relacions interpersonals sanes, sinceres i de confiança mútua. Ens impliquem emocionalment i professionalment per a la creació de valor sostenible. I gràcies a aquest compromís tenim un equip unit i fort.

Programes de rendiment i millora

Programa d’inclusió de persones

Programes de benestar i salut

Recursos formatius i de desenvolupament cultural

Plans d’ocupació, beques i ajuda escolar

TENIM UNA VACANT PER A TU!
UNEIX-TE A NOSALTRES

Ofertes laborals

Aquí pots veure les nostres oportunitats laborals. Troba aquella que encaixi millor amb el teu perfil i amb les teves
preferències. Estarem encantats de conèixer-te i començar a treballar plegats!