L'Informe de Sostenibilitat de La Farga, distingit als Premis Anuaria

el .

L’Informe de Sostenibilitat 2017 de La Farga ha estat distingit als Premis Anuaria, uns dels més importants dins el sector del disseny gràfic a Espanya. L’entrega dels premis va tenir lloc el passat 27 de febrer al Centre Cívic Golferichs de Barcelona. Aquest premi és el fruit de la col·laboració entre La Farga i l’empresa Lavola, que s’encarrega de l’elaboració, el disseny i la maquetació de la Memòria de Sostenibilitat. L’informe és una eina important que permet exposar a tots els grups d’interès de La Farga l’acompliment econòmic, social, ambiental i de govern de l’empresa. Així mateix, el disseny té un pes mol important per captar l’atenció dels diversos grups d’interès i fer més visuals els continguts.

Els premis Anuaria es van crear l’any 2005 i, des d’aleshores, han servit per reconèixer la tasca dels dissenyadors a Espanya. Actualment estan certificats per Veredictas, empresa especialitzada en la creació i desenvolupament d’estàndards d’excel·lència. Tots els projectes seleccionats (guanyadors i mencionats) rebran un diploma certificat per Veredicta, es publicaran a la web i a les xarxes socials de Veredictas i estaran presents a l’àrea Image&Print Awards de saló Graphispag Digital a la fira de Barcelona, entre d’altres reconeixements.

Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colonia Lacambra, s/n  08508 Les Masies de Voltregà (Barcelona) Espanya | © 2022 La Farga.