Aportem talent cap a un objectiu

Apostem per persones amb una actitud responsable i de participació, que creuen en les relacions interpersonals sanes i honestes. Nosaltres, els hi facilitem polítiques de desenvolupament professional, gestionant els esforços cap a un lideratge comú i una cultura de compromís. Una cultura on hi encaixen persones amb talent, persones amb habilitats, coneixements i capacitats.

A través de la nostra política de responsabilitat corporativa, treballem perquè els nostres treballadors descobreixin i puguin potenciar el seu talent. Generem les condicions òptimes perquè floreixi el talent de tots i cada un dels nostres empleats i el puguin aplicar al compliment de l'objectiu comú. Això permet adaptar-nos a les diferents situacions per poder superar les dificultats.

La Farga està formada per persones de tots els àmbits: enginyers, tècnics, operaris, administratius... tots ells formen un equip multidisciplinar que ens permet donar respostes ràpides i fiables a les necessitats que van sorgint en el desenvolupament de les nostres activitats. Per això, incentivem la polivalència dels nostres treballadors i fomentem l'intercanvi de coneixements entre tot l'equip. A més a més, apliquem diferents polítiques de reconeixement per incentivar les bones pràctiques.

Tenim un compromís explícit a favor de la igualtat d'oportunitats i en contra de la discriminació de qualsevol índole. Aquest compromís és més destacat a les nostres polítiques de Persones i Organització, afavorint la integració de persones molt diverses. Fomentem el desenvolupament d'activitats socials i l'aplicació de les polítiques de conciliació entre la vida familiar i la laboral que faciliten la integració dels col·laboradors amb el projecte empresarial.

Si voleu participar en el nostre projecte, envia'ns el teu currículum vitae o bé mira si encaixes en alguna de les nostres ofertes actuals.

Enviar CV

Nom i cognoms*
El teu nom

E-mail*
Escriu una adreça vàlida

Telèfon de contacte
Invalid email address.

Adjuntar CV*
Archivo no válido

Carta de presentació*
Explica la teva candidatura

*
Invalid Input

Sistema Intern Informació | Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colònia Lacambra S/N, Crta, C-17z, Km. 73, 5, 08508 Les Masies de Voltregà, Barcelona, Espanya | ©  La Farga.