Beques de La Farga

Dotació total d’aquesta partida

Per a l’any 2021 - 2022 la dotació d’aquesta partida serà de 19.000€.

Requisits de les persones candidates

  1. Ser treballador de La Farga o familiar[1]. En cas que durant el procés de sol·licitud es deixi de formar part de la plantilla de La Farga, l’ex-treballador o familiar, no podrà accedir a les beques. Si es deixa de formar part de l’equip de La Farga un cop concedida la beca es perdrà el dret a cobrar-la. I, finalment, en cas que ja s’hagués cobrat la primera part de la beca (75%), aquesta quedarà congelada i, per tant, no es pagarà la segona part (25%).
  2. Ser soci de La Farga o familiar.
  3. Aportar en temps i forma allò que s’especifica a l’apartat de Documentació a aportar dels Requisits generals. Cal aportar la documentació abans del dia 7 de juliol a a travès de correu electrònic a:

 

[1] Vol dir que hi ha una relació de primer grau entre un i altre. Pot ser horitzontal (entre cònjuges) o vertical descendent (pares a fills). Es considera parella de fet quan existeix una relació de més de dos anys de convivència. El patronat NO contemplarà la concessió de beques fora d’aquests casos.

Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colonia Lacambra, s/n  08508 Les Masies de Voltregà (Barcelona) Espanya | © 2021 La Farga.